DER SCHÖNSTE CAMPING MIT DEN BESTEN SEEN ZUM FISCHEN

Op zoek naar een camping in Zweden waar vissen het beste is? Maak camping Radastrand de perfecte keuze! Elke visser krijgt de visvakantie en de ervaring van zijn leven.

WAAR IS DE BESTE CAMPING VOOR VISSEN?

Radastrand camping ligt in het zuidwesten van Zweden, in het midden van de provincie Värmland. Dit zeer waterrijke gebied wordt gekenmerkt door zijn vele meren, rivieren en moerassen. In combinatie met de groene heuvels waan je je in een andere wereld. Met een kleine 10.000 meren en de rivier Klaràven is Värmland het vissersdorp bij uitstek. De centrale ligging van Radastrand in dit gebied zijn de Popluairste-campings met viswateren in Zweden.

VOOR EEN HENGEL!

U kunt op verschillende manieren vissen vanaf Camping Radastrand. De camping ligt naast het grote meer Rådasjön. Hier kun je rustig vanaf het water gooien , je  hengel . Bovendien kunt u vissen vanaf een vlot of u kunt per boot op het water gaan. Vind de ruimte en geniet van de rust en een panoramisch uitzicht op het meer. De rivier Klaràlven is erg populair bij vliegvissers. Vanaf de camping kun je zo gaan! Dus boek een visvakantie Zweden .

Vissen in Värmland Zweden

De vis krijgt een heel andere dimensie in Zweden vanwege de indrukwekkende natuur, grote meren en vooral de rest.In de meren vindt u voornamelijk forel, snoek en baars. Het gebied wordt een visvergunning genoemd. Je kunt ze ophalen bij de plaatselijke supermarkt in Rada. Wilt u verschillende plaatsen in Zweden ontdekken? Vraag voor meer informatie over een Rountrip Zweden, waar je Übernacht op verschillende campings.

Kamperen om te vissen

ANDERE ACTIVITEITEN TIJDENS UW VAKANTIEVAKANTIE ZWEDEN

Tijdens uw vakantie in Zweden is er veel meer te doen dan alleen vissen. Bij Radastrand Camping leveren we u graag een topvakantie! Maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht met adembenemend uitzicht, maak een kalmerende kanotocht of volg een GPS-wandeling direct vanaf de camping. Natuurlijk kunt u ook een dagtocht in de buurt maken , een beetje cultuur en Zweedse tradities en gebruiken ontdekken.

ONZE TYPISCHE ZWEEDSE VAKANTIEHUIZEN

Wij willen u graag kennis laten maken met het Zweedse leven en een verblijf in een typisch Zweedse hut, ook wel Stuga genoemd, is daar zeker een van. Deze vrolijke houten hutten zijn uitgerust met bedden, een tafel met stoelen en hebben allemaal een veranda en een eenvoudige kitchenette. Ze zijn voor 2 personen , 4 personen en 5 personen . De Stuga is een ideale accommodatie voor uw visvakantie in Zweden.

Typisch Zweeds vakantiehuis

BOEK HIER ONZE CAMPING VOOR VISSEN