RADASTRAND; IDEAAL VOOR UW VISVAKANTIE IN ZWEDEN

Angelurlaub Schweden

Als visliefhebber moet je toch minstens één keer een visvakantie in Zweden hebben gemaakt. En wij verzekeren u, het zal niet bij één keer blijven! De rust van het weidse water, het prachtige uitzicht over het meer in combinatie met de gastvrijheid en gezelligheid van de Zweedse inwoners maken uw visvakantie in Zweden tot een onvergetelijke ervaring.

VISSEN IN ZWEDEN VANAF CAMPING RADASTRAND

Camping Radastrand ligt in het zuid westen van Zweden in het in het midden van de provincie Värmland. Dit zeer waterrijke gebied kenmerkt zich door zijn natuur. In combinatie met de groene heuvels waant u zich in een andere wereld. Met een kleine 10.000 meren en rivier de Klaràlven is Värmland dé locatie voor een visvakantie in Zweden. Door de centrale ligging van Radastrand in dit gebied is het één van de poplulairste campings met viswater in Zweden.

BOEK NU

Värmland wordt door visliefhebbers geroemd om zijn grote variatie aan natuur, meren en waterlopen. De rivier Klarälven, met een lengte van 460 kilometer de langste rivier van Zweden, is op dit moment één van de populairste sportviswateren van Zweden. Het geniet internationale erkenning met name om de prachtige mogelijkheden voor een visvakantie in Zweden. Kortom camping Radastrand is de perfecte bestemming voor uw visvakantie in Zweden.

Ook als u gewoon een stukje wilt varen, zonder een hengeltje te werpen, zit u voor een vakantie in Zweden aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk verschillende kanotochten over de meren en rivieren die onze regio rijk is. Zo kunt u heerlijk tot rust komen in de uitgestrekte natuur tijdens een vakantie in Zweden. 

OP ZOEK NAAR BEVERS

Ook kunt u met de kano op Beversafari gaan. In de rivieren rondom onze camping in Zweden komt deze bomenknager veel voor. Het is dan ook erg leuk om oog in oog te komen staan met deze dieren. En dat kan uitstekend tijdens de beversafari. Eerst krijgt u, met een lekker kopje koffie, uitleg over deze dieren, om vervolgens naar de rivier te rijden en daar in de kano te stappen. De beversafari is een uniek dagje uit tijdens uw visvakantie in Zweden.

IK WIL OP VISVAKANTIE NAAR ZWEDEN

Visvakantie Zweden

HOE OVERNACHT U TIJDENS EEN VISVAKANTIE IN ZWEDEN?

Zoals gezegd organiseren wij graag uw ideale visvakantie in Zweden. Afhankelijk van uw gezelschap, voorkeur en budget hebben we een passende accommodatie of kampeerplaats voor een onvergetelijke vakantie in Zweden.

KOM GEZELLIG KAMPEREN TIJDENS JE VAKANTIE IN ZWEDEN

Op onze camping in Zweden hebben we een ruim aanbod kampeerplaatsen waar u met uw eigen tent, caravan of camper op kunt verblijven. Er zijn Staanplaatsen van 100m2 met elektra en zonder elektra aanwezig. Heb je liever meer ruimte tijdens het kamperen? Ga dan voro de Staanplaatsen van 200m2 met elektra. Er zijn voorzieningen aanwezig voor de camper, zoals een uitstortplaats voor het chemisch toilet.

Maak u een rondreis door Zweden? Verblijf dan op het Tentje Trekkersveld. Deze kampeerplaatsen zijn speciaal ingericht voor als u één nacht komt kamperen. U kunt uiteraard gebruik maken van alle voorzieningen op de camping.

Een leuke bijkomstigheid: Tijdens uw vakantie in Zweden mag u altijd uw hond meenemen naar onze camping. Wat zal uw viervoeter plezier hebben in de prachtige bossen van onze camping!

ACCOMMODATIES VOOR EEN VISVAKANTIE IN ZWEDEN

We hebben een ruim aanbod kampeerplaatsen waar u met uw eigen tent, caravan of camper op kunt verblijven tijdens uw vakantie in Zweden. Onze gezellige stuga's (typische Zweedse trekkershutten) zijn er in een 2-, 4- en 6-persoons versie. Wilt u met alle kampeerspullen slapen, dan zijn onze compleet ingerichte Safaritenten Woody of de Gezinstunneltenten Falco een goede oplossing. Zoals u ziet kunt u voor elk type visvakantie in Zweden terecht op onze camping in Zweden.

ACTIVITEITEN TIJDENS UW VISVAKANTIE ZWEDEN & RESERVEREN

Tijdens uw vakantie in Zweden is er nog veel meer te doen dan alleen vissen. Op Radastrand Camping bezorgen we u graag een topvakantie! Maak bijvoorbeeld een prachtige fietstocht met adembenemende uitzichten, maak een rustgevende kanotocht of volg een GPS wandeltocht direct vanaf de camping. Natuurlijk kunt u er ook een dag op uit in de omgeving, een beetje cultuur snuiven en Zweedse tradities en gebruiken ontdekken.

Neem gerust een kijkje op onze website om u te laten inspireren voor uw visvakantie in Zweden. Naast het vissen kunt u ook nog vele andere activiteiten ondernemen en voor groepen hebben wij een speciaal programma op aanvraag.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te bellen! Wij helpen u graag verder via T. 00 46 (0)563 60560.

BOEK HIER DIRECT UW VAKANTIE